Khamis, 9 Ogos 2012

Bunga Ratu Pari


Amat mujarab dan menakjubkan untuk lelaki dan wanita. Jadikan impian anda satu kenyataan. Jangan bermuram lagi dan susah hati herba bunga ratu pari sedia menolong lelaki dan wanita. Dapat menguatkan tenaga dan menghilangkan bisa-bisa badan.

Selamat digunakan dan berkesan untuk anda yang mengalami darah tinggi, kencing manis, sakit kepala, batu karang, penat/lelah, sakit pinggang, wanita bersalin, dan mengembalikan malam pengantin bersama pasangan anda. Tidak digalakkan wanita hamil.
Cara-cara:-
Ambil 3 kuntum bunga ratu pari dan masukkan dalam gelas, masukkan air panas, biarkan selama 15 minit. Lepas itu baru diminum, guna 2 atau 3 kali. InsyaAllah, cubalah.

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.