Rabu, 31 Mac 2010

Untuk lelaki sahaja ( Wanita tidak di jemput). Jangan marah yaa.

  1. Pucuk Benalu
  2. Pucuk Pulasari
ZAKAR KUAT SERTA BESAR

Semua lelaki inginkan zakar yang besar dan kuat. Zakar yang besar dan kuat menjadi suatu kebanggaan tersendiri. Ianya dapat memberikan kepuasan kepada si isteri, dalam hubungan seks.

Caranya:

Cari 2 ekor belut. Potong dan ambil kepalanya sahaja. Kemudian dibakar hingga hangus menjadi arang. Setelah itu ambil 1 sudu makan pulasari serta 5 helai pucuk benalu. Kemudian kedua-dua bahan itu ditumbuk hingga halus serta disaringkan airnya. Belut tadi ditumbuk hingga menjadi serbuk.

Setiap pagi campurkan air pulasari dan benalu dengan 1/2 sudu serbuk belut. Tambahkan air liur basi sebanyak 2 sudu makan. Adukkan hingga rata lalu sapukan pada zakar. Kemudian urutkan batang zakar dari pangkal hingga ke bawah selama 1/4 jam. Ulangi setiap pagi. Dalam masa yang singkat sahaja zakar anda akan bertambah besar.

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.