Sabtu, 3 April 2010

MENAMBAH KEKUATAN SESEORANG.

Petai Cina

Kulat Kering
Lada Hitam
Biasanya kekuatan seks suami isteri yang lanjut usia akan berkurangan. Sama ada kesihatan menurun atau terlalu banyak berfikir kerana pengaruh umur. Kebanyakkan kelemahan seks bergantung kepada faktor permakanan yang tiada pantang-larang. Setiap insan perlulah mengamalkan cara permakanan yang berkhasiat dan seimbang. Jarang-jarang beriadah juga mengundang pelbagai masalah kesihatan.

Caranya:

Ambil 5 papan petai cina dan sebiji kulat kering lalu ditumbuk hingga halus. Ambil 30 biji lada hitam juga ditumbuk halus. Masukkan serbuk petai cina dan lada hitam ke dalam bekas. Tambahkan 2 biji telur ayam kampung serta sesudu madu asli. Kacau hingga sebati. Minum hingga habis. Ulangi setiap hari. Dalam waktu yang singkat sahaja anda akan merasa khasiatnya.

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.