Rabu, 27 Oktober 2010

Lemah Zakar

Tanda-tanda lemah zakar terkena sihir:

1. Tidak boleh melakukan hubungan jenis dengan perempuan lain.

2. Tidak dapat disembuhkan dengan cara urut dan ubat.

3. Sering mendengar suara-suara tertentu pada waktu antara tidur dan jaga, yakni suara yang menakutkan/mengejutkan (juga tanda sihir yang lain).

4. Bermimpi duduk di tempat tinggi.

5. Bermimpi binatang yang pelik-pelik.

Banyak cara mengatasi lemah syahwat yang disebabkan sumpahan atau gangguan jin dan sihir. Pada umumnya mempunyai cara yang sama, iaitu dengan melakukan pendekatan diri kepada Alla s.w.t. Antaranya seperti di bawah ini. Jika lemah syahwat itu kerana sumpahan:

a. Berpausa mulai hari Selasa dan berakhir hari Khamis. 3 hari berturut-turut.

b. Selama berpuasa, tiap hari bacalah istighfar 1000 kali dan berselawat keatas Rasulluh s.a.w 1000 kali.

c. Setelah 3 hari berpuasa yakni malam Jumaat kira-kira jam 2.00 pagi lakukan solat tahjud 2 rakaat diikuti solat taubat 2 rakaat dan akhir sekali solat hajat 12 rakaat dengan susunan bacaan:


Surau Al-Fatihah - Karirun

Surah Al-Fatihah - Al-Ikhlas


Sehingga 12 rakaat, dan pada akhir yang ke-12 rakaat sebelum salam, sujud terlebih dahulu dan dalam masa sujud baca:


Al-Fatihah 7 kali

Ayat Kursi 7 kali

Ayat Istighfar 10 kali


Ertinya:

“Tiada Tuhan melainkan Allah yang tidak ada sekutu bagi-Nya Dialah yang memiliki Kerajaan dan Dialah yang patut dipuji dari segala-gala pujian, dan Dia juga yang mempunyai segala-gala kekuasaan.”

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.