Khamis, 28 Oktober 2010

MENYEDIAKAN MINUMAN HARIAN

Minuman harian berikut ini adalah untuk membantu menyembuhkan dan salah 1 cara bagi pencegahan lemah syahwat. Inilah resepinya:


MINUMAN PADA WAKTU PAGI:

Di samping minuman biasa, sediakan minuman yang dibuat dari campuran susu dan kismis. Caranya kismis dilumatkan dicampur dengan susu dan dimasak.

Boleh membuat untuk persediaan, dengan menyimpan minuman itu dalam peti sejuk dan panaskan terlebih dahulu setiap pagi/kali akan minum.

MINUMAN PADA WAKTU MALAM:

Segelas air rebusan kacang hijau diberi sebuk lada putih 10 biji yang di tumbuk halus. Terlebih baik jika tidak diberi gula.

Minuman waktu malam ini boleh bertukar dengan minuman air halia tidak manis dibubuhi kuning telur (ayam kampung) dan diberi madu asli secukupnya.

Penting diketahui:

Cara makan atau minum itu dengan duduk. Makan dan minum sambil berdiri bukan sahaja tercela, malah mengakibatkan gejala yang tidak sihat. Biasanya seseorang yang makan atau minum sambil berdiri terlupa mengucapkan

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.