Sabtu, 9 Oktober 2010

Urut Di Klang

RAWATAN URUT TRADISIONAL ZAHIR DAN BATIN
UPAH URUT IKHLAS HATI
(RAWATAN 1 ½ JAM – 2 JAM)
(BAWA KAIN PELEKAT/SARUNG)
(UNTUK URUT BATIN, KALAU ADA ZAKAR BUAYA BOLEH BAWA, UNTUK BUAT MINYAK. SEDIKIT PUN BOLEH).

RAWATAN URUT REFLEKSI
UPAH URUT RM 30.00
(RAWATAN 45 MINIT++)
(BAWA LIMAU PURUT 1 BIJI, PAKU 6 INCI KALAU ADA DURI LANDAK LAGI BAGUS DAN 1 BOTOL KAPUR MAKAN UNTUK BUANG BISA TAPAK KAKI).

WAKTU RAWATAN
9.00 MALAM – 11.00 MALAM.

BERMINAT SILA HUBUNGI
MOHD KAMAL 012-3173407
NO. 26 JALAN 31/KU4, TAMAN HIJRAH 2,
RANTAU PANJANG,
42100, KLANG, SELANGOR.

SMS TIDAK AKAN DI LAYAN HARAP MAKLUM.
Kepada tuan-tuan, sebelum datang ke rumah untuk mengurut buatlah temujanji dahulu. Jangan terus datang ya, nanti tuan terpaksa tunggu saya buat kerja berjam-jam lamanya. Sekiranya sudah ada tetamu yang terlebih dahulu membuat temujanji dengan saya. Alah untuk datang ke rumah saya senang je... dari Kl cari tol Bukit Raja Rm 0.60, terus sampai jumpa AEON BIG (sebelah kanan). Terus menuju ke Jalan Shapadu ke Tanjung Harapan, jumpa Kubur belok kiri sebelah kanan Sekolah Agama Kg. Rantau Panjang. Terus masuk ke Jalan Palembang jumpa simpang 4 belok kanan cari Taman Hijrah 2. no rumah 26. Kan senang je. Apa-apa hal hubungi saya ditalian HOTLINE 012-3173407

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.