Khamis, 17 November 2011

Risalah Hukum Jima'

Assalamualaikum,
Syukur kehadrat Allah s.w.t kerana Tuan Mohamad Ramlan telah menghadiahkan sebuah risalah berkaitan masalah jima' (sengama) kepada aku. Risalah ini berkaitan tentang sex, dan keterangannya dari pelbagai sumber ilmiah masa lalu.
Antaranya:-
Tulisan Al Alimul Fadhil Al Ustaz Ahmad bin Sulaiman Kamal Basya dari kitab Al Ubab.
Tulisan dari kitab Shohih Muslim.
Tulisan Al Adzkarun Nabawi.
Tulisan Hasiah Mukhtashor Ibnu Abu Jumroh Lilbuchori.
Dan
Al-Quran Karim.
Tiada lain harapan aku mudah-mudahan isi risalah ini menjadi manfaat bagi para sahabat sekalian.
Atas perhatian Tuan Mohamad Ramlan, aku mengucapkan rasa terima kasih yang tidak terhingga. Semoga Allah mencucuri rahmat dan nikmat kepada Tuan sekeluarga sehingga ke akhir hayat, amin.

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.