Khamis, 10 November 2011

Bekam

 Jumpa sanak saudara dan berkumpul untuk rawatan bekam kering percuma. Tolong menolong diantara satu sama yang lain kerana Allah. Mudah-mudahan silaturohim diantara kami sekeluarga erat dan kukuh ukhwah sampai ke akhir hayat.
Peluang berjumpa jarang sekali, apabila berkumpul suasana gembira jelas terpancar di muka masing-masing. Macam-macam cerita dikongsi bersama, sama ada cerita duka dan cerita gembira. Gossip panas memang tidak ketinggalan itulah tajuk utama apabila berkumpul ramai-ramai. Hahahahaha.

TOLONG BACA

KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN YANG DIHORMATI, DISINI INGIN SAYA BERPESAN SEIKHLAS HATI JIKALAU MAHU BERURUSAN DENGAN SAYA TOLONG JANGAN SMS ATAU WHATSAPP. SAYA MEMANG TIDAK AKAN LAYAN, TOLONG JANGAN BUANG DUIT KREDIT TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEMATA-MATA MAHU TANYA ITU DAN INI MELALUI SMS ATAU WHATSAPP. JIKA MEMBUAT TEMUJANJI DENGAN SAYA SILA BERITAHU SEKIRANYA TIDAK JADI DATANG BERURUSAN DENGAN SAYA. JANGAN BAZIRKAN MASA SAYA YANG BERHARGA UNTUK TETAMU SAYA YANG MEMERLUKAN KHIDMAT DARIPADA SAYA. SEKALI LAGI INGIN SAYA BERITAHU KEPADA TUAN-TUAN DAN PUAN-PUAN SEKALIAN, BAHAWA SAYA TIDAK PANDAI MENGURUT, SAYA HANYA TOLONG SEMAMPU YANG BOLEH SEIKHLAS HATI SAYA. RAMAI LAGI TUKANG URUT PROFESIONAL DAN HEBAT-HEBAT DI LUAR SANA SILA CARI MEREKA DAHULU SEBELUM CARI SAYA. PERCAYALAH.